Vi söker en vaktmästare

Arbetsplatsbeskrivning

Katrineholm finns där västra och södra stambanorna möts, med goda förbindelser från Stockholm och Göteborg. Katrineholms kommun har cirka 33 000 invånare och befinner sig i ett expansivt läge. I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet! Läget är rätt – rätt geografiskt och rätt för handling och förändring. Vi är en kommun som växer och som vill fortsätta växa och utvecklas. Vårt mål är att bli 40 000 invånare.

Kommunen tillämpar Heltid som norm, vilket medför ett positivt inslag för jämställdhet och möjlighet för kompetensutveckling samt karriärvägar. Detta innebär även att alla medarbetare anställs på 100% med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad. Du som medarbetare hos oss får introduktion på flera enheter/förvaltningar inom kommunen. Vill du vara med?

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt.

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som vaktmästare på Katrineholms tekniska College och Duveholmsgymnasiet är ett varierat och roligt arbete!
Det innebär att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter. Det kan vara allt från att sätta upp hyllor, byta låscylinder till att samordna en renovering.

Förutom vanligt förekommande vaktmästarsysslor ingår även driftsamordning i ditt arbete samt samarbete med externa aktörer som KFAB, Räddningstjänst, larmföretag etc.

Arbetet innebär mycket samarbete med våra 2 befintliga vaktmästare på skolan men även med övrig personal och elever.

Därför söker vi en pigg, driven, social, stresstålig person som har lätt för att samarbeta och är angelägen om att skapa relationer med elever och övrig personal.
Meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Du kommer ingå i en grupp om totalt 3 vaktmästare. Detta ställer stora krav på din förmåga att kommunicera, samarbeta och på din flexibilitet.

Ingen dag är den andra lik och gruppen behöver tillsammans prioritera bland arbetsuppgifter och snabbt kunna ställa om efter ändrade förutsättningar. Du ser möjligheter i förändringar och agerar prestigelöst.

Detta är ett serviceyrke som ställer krav på att du är lugn och har ett intresse och vilja av att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta lösningar på problem som uppstår.
Detta ställer krav på att du kan planera, organisera och prioritera.

Du utnyttjar arbetstiden på ett effektivt sätt, sätter upp och håller tidsramar.

B-körkort krävs.
Goda svenska-kunskaper i både tal och skrift.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2017-12-01

Tillsvidare

Ansök senast: 2017-09-20

Referensnummer: C15090/2017

Välkommen att söka genom att:

Ansökan görs via webben

Lön

Löneform: Månadslön

Antal annonserade arbetstillfällen:   1

Jenny Perry Janerin
Administrativ enhetschef
jenny.perryjanerin@katrineholm.se
Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0150-570 00

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning.

I Katrineholms kommun är vi stolta över vårt arbete med genusmedveten styrning. Våra verksamheter ska leverera en service, en resursfördelning och ett bemötande på lika villkor för kvinnor och män, flickor och pojkar. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Katrineholms kommun tillämpar rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!

Duveholmsgymnasiet
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Duveholmsgymnasiet