Skola24 - Kontrakt

Duveholmsgymnasiet använder webblösningen Skola24 för att registrera elevernas frånvaro.

I Skola24 har du som förälder/vårdnadshavare/myndig elev möjlighet att:

• Se ditt barns frånvaro (som även kan skrivas ut i en grafisk frånvarorapport).
  • Trycka på knappen Ta del av visad frånvaro för att meddela skolan att du har sett ditt barns frånvaro.
  • Frånvaroanmäla direkt via Internet.
  • Prenumerera på SMS med ditt barns dagliga frånvaro.

Här hittar du användarinstruktion

Du som förälder/vårdnadshavare/myndig elev har möjlighet att anmäla dig och få tillgång till Skola24. Det du behöver göra för att få en egen inloggning är att fylla i ett Skola24-kontrakt med information om dig och ditt barn; namn, personnummer, e-postadress och ditt barns namn, personnummer och klass. Personnumret används för att unikt kunna identifiera dig. Kontrakt och informationsbrev skickas hem till föräldrar/vårdnadshavare/myndig elev under vecka 37.

När ditt Skola24-konto är registrerat får du ett e-postmeddelande med en aktiveringskod. Med hjälp av aktiveringskoden skapar du själv ditt eget konto och väljer då ditt personliga användarnamn och lösenord. Sedan kan du börja använda Skola24.

Om ni är två föräldrar/vårdnadshavare som vill ha tillgång till frånvaron för ert barn så ber vi er lämna in en blankett för vardera föräldern/vårdnadshavaren.

Du kan endast se ditt eget/dina egna barns frånvarotid och anledning. Observera att du själv ansvarar för att ditt användarnamn, lösenord och aktiveringskod till Skola24 inte lämnas ut till obehöriga!

Frågor? Ta i första hand kontakt med ditt barns mentor eller skolans expedition.

Duveholmsgymnasiet
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Duveholmsgymnasiet