Johannes Annfält - ES12M

Johannes Annfält går i årskurs 3 på Estetiska programmet, inriktning musik
Foto: Annika Linder

Estetiska programmet inriktning Musik, årskurs 3

Vad ser du mest fram emot under vårterminen?

Det jag ser fram emot mest under vårterminen och våren överlag är alla olika konserter och föreställningar som jag kommer medverka i . Just nu jobbar vi till exempel inför en skolturné vi ska åka på med klassen framöver. Utöver det ska det såklart bli ganska skönt att knyta ihop säcken och ta studenten!

Vad har du valt som Gymnasiearbete?

Jag har valt att spela in några låtar i skolans studio. Jag håller på att spela in egenskrivna låter och tanken är att jag ska spela alla instrument och sköta mixningen själv. Det är tidskrävande men väldigt roligt!

Hur summerar du din gymnasietid hittills?

Under gymnasietiden har jag utvecklats på många plan, både som musiker och som person. Jag har haft både inspirerande lärare och härliga klasskamrater som gjort att det mesta har känts roligt. När jag tar studenten kommer jag vara väldigt nöjd med min tid på Duveholmsgymnasiet, det har varit tre lärorika och väldigt roliga år!

Vad har du för planer efter studenten?

min plan är att plugga vidare inom musik och försöka utvecklas så mycket jag kan, så just nu förbereder jag mig inför antagningsproven till de olika skolorna som jag ska sökt till i vår. Vilket område jag väljer att fokusera på får jag se sen, men att jag ska jobba med musik är det ingen tvekan om!

Har du något råd att ge till elever i årskurs 9 som ska välja gymnasieprogram?

Den största tjänsten du kan göra dig själv är att välja något man tycker är roligt och är intresserad av. Man ska inte låta andra bestämma över ens eget val, utan man ska välja något man verkligen känner för själv. Jag hade själv svårt att bestämma mig, men till slut valde jag det jag brann för och det har jag inte ångrat en sekund!

Duveholmsgymnasiet
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Duveholmsgymnasiet