Daniel Gustafsson - ES12E

Daniel Gustafsson går i årskurs 3 på Estetiska programmet inriktning Estetisk och media
Foto: Annika Linder

Estetiska programmet inriktning Estetik och media, årskurs 3

Vad ser du mest fram emot under vårterminen?

Studentfirandet ser jag helt klart fram emot mest. Det kommer bli riktigt roligt att hänga mer med alla andra studenter och samtidigt njuta med klassen in i det sista.

Vad har du valt som Gymnasiearbete?

Jag ska göra en dokumentärfilm om fotbollslaget i Baggetorp. Hur intresset är för ett fotbollslag i en så liten by och så har jag filmat under Speceritjänst Cup som spelades under jullovet. Jag kommer från och spelar i Baggetorp så det är därför jag har valt det som mitt gymnasiearbete.

Hur summerar du din gymnasietid hittills?

Jag har haft roligt samtidigt som det har blivit en omställning eftersom jag går i en klass med bara tjejer, så det blir lite speciellt. Jag har haft roligt och försökt göra det bästa av situationen.

Vad har du för planer efter studenten?

Jag har tänkt att försöka hitta ett jobb och komma bort från skolan ett tag. Är inte helt säker på vad jag vill bli. Funderar på att åka utomlands ett tag och kanske gå en bartenderutbildning.

Har du något råd att ge till elever i årskurs 9 som ska välja gymnasieprogram?

Sök något som intresserar dig och inte bara söka ett program för att dina vänner ska på det. Det är svårt att veta vilket program man ska gå, besök programmen du tänkt välja och prata med elever och lärare så att du får en bild av hur det är på programmet. Det viktigaste är att man får tre roliga år samtidigt som man får nya kompisar.

Duveholmsgymnasiet
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Duveholmsgymnasiet