Jobba i förskolan

Tre barn tittar på en jordglob.

I Katrineholms förskolor arbetar vi för ett levande lustfullt lärande med stöd i trygghet och utveckling.

Vi har 25 kommunala förskolor - och flera nya planeras inom den närmsta tiden. Totalt ska Katrineholms förskoleverksamhet växa med 25 nya avdelningar. Spännande va?

Följ med på resan du också! 

Boka din egen arbetsintervju

Är du förskollärare och är nyfiken på Katrineholm? Vi vill gärna träffa dig också! Kom hit och hälsa på i vår verksamhet. Kontakta förskolechef Birgitta Larsson på Birgitta.Larsson2@katrineholm.se eller telefonnummer 0150-488 285 för att boka in ett besök. Vi bjuder självklart på tågbiljetten! :-)

Lediga tjänster

Är du intresserad av att arbeta i Katrineholms förskolor? Just nu söker vi 40 förskollärare till Katrineholms förskolor. Kontakta förskolechef Birgitta Larsson på Birgitta.Larsson2@katrineholm.se för mer information.

Du kan också läsa mer om att vikariera i Katrineholms förskolor här.

Våra förskolor

I Katrineholms kommun finns förskolor både i tätort och kransort. Totalt har vi 25 enheter, men fler är på gång. Katrineholms har en positiv befolkningsutveckling och nu storsatsar kommunen för att möta behoven. 25 nya avdelningar ska öppnas och flera helt nya förskolor ska byggas inom de närmsta åren. 

Filmer från förskolorna

Vi berättar löpande om de kommunala förskolornas och skolornas arbete. Titta på några av de videoberättelser som gjorts från förskoleverksamheten under 2015.

Invigning

Läsprojektet Bu och Bä

Varje höst arrangerar förskolorna i Katrineholms kommun ett större läsprojekt tillsammans. 2015 års projekt heter Bu och Bä, baserat på karaktärerna från böckerna. Skräpplockardagarna

Varje vår deltar Katrineholms förskolor i Skräpplockardagarna.


Rundtur på Karossen
Följ med in på förskolan Karossen. Förskolan Karossen invigdes våren 2015.

 

Om förskolan

Här är en allmän film från Arbetsförmedlingen om att arbeta i förskolan.

Skicka ett tips om sidan till någon
Bildningsförvaltningen
Postadress: 641 80 Katrineholm
Telefon: 0150-572 70
Växel: 0150-570 00
Kontaktformulär Meddelandet skickas till: Bildningsförvaltningen
* = Obligatorisk uppgift
*