Förskolan Trädgården jobbar med uppfinningar

Barn och utbildning

Katrineholm satsar på det långa livslånga lärandet, från förskola till vuxenutbildning. Tryggt och etablerat men med ett nytänkande där våra lärare hela tiden sätter din utveckling i fokus.

Du ska ha möjlighet att gå på en skola som passar dig och dina intressen, där du praktiskt får tillämpa dina kunskaper och utveckla din kreativitet och initiativförmåga.

På Katrineholms skolor får du en unik förutsättning att utveckla dina talanger och blomstra i din egen takt. Hos oss är det enkelt att hitta en utbildning som passar just dig. Våra skolor finns nära runt om i hela kommunen.

 • Tre förskolebarn sitter på golvet.

  Förskola

  I Katrineholms förskolor arbetar vi för ett levande lustfullt lärande med stöd i trygghet och utveckling. Här berättar vi mer om förskola, pedagogisk omsorg samt omsorg kvällar, nätter och helger.
  Läs mer om Katrineholms förskolor
 • Bild på pojke.

  Grundskola

  Katrineholms skolor finns runt om i hela kommunen. Här får du en unik förutsättning att utveckla dina talanger och blomstra i din egen takt
  Läs mer om Katrineholms grundskolor
 • Fritidshem

  Fritidshemmet kompletterar utbildning i förskoleklass, grundskola och grundsärskola. Det ska stödja och stimulera elevers utveckling och lärande och göra det möjligt för föräldrar att arbeta eller studera.
  Läs mer om Katrineholms fritidshem
 • Gymnasieskola

  I Katrineholms kommun finns fyra gymnasieskolor. Vi erbjuder flertalet nationella program.
  Läs mer om Katrineholms gymnasieskolor
 • Killar läser.

  Vuxenutbildning

  Viadidakt som är en gemensam organisation med grannkommunen Vingåker, erbjuder kommunal vuxenutbildningen och svenska för invandrare. Här finns goda möjligheter att studera både program och kurser på högskolenivå. För företag och organisationer erbjuds ett utbud av utbildningar men också möjlighet till skräddarsydd kompetensutveckling på hemmaplan.
  Läs mer om vuxenutbildningen i Katrineholm
Skicka ett tips om sidan till någon

Nyheter